Leiderschap

Wij hebben een aanbod op het gebied van leiderschap, loopbaanontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, cultuurontwikkeling, train de trainers, vechtkunst, coaching en bemiddeling. Wij werken voor organisaties en particulieren. Met onze trainingen en coaching willen we een bijdrage leveren aan een betere kwaliteit van werk en leven. Wij stimuleren mensen om in beweging te komen, nieuwe inzichten te vergaren en dit te vertalen naar concreet gedrag. In ons werk gaat het om verdiepen, verbinden en vernieuwen.

Ons aanbod:

Leiderschap

Persoonlijke effectiviteit

Teamontwikkeling                         

Vechtkunst      

Rouwverwerking

Train de trainers

Coaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Leiderschap

De wereld waarin wij leven verandert. Dat heeft zij altijd gedaan en zal zij blijven doen. Wij leven in een tijd waarin we vaak geen een eenduidig antwoord hebben op vragen waar we voor komen staan. Op elk niveau proberen mensen deze veranderingen bij te houden. Reorganisaties volgen elkaar snel op. Mensen staan onder grote druk. Er wordt steeds meer resultaat gevraagd en dat binnen een krimpscenario. Spanningen en stress hopen zich op.

Leidinggevenden zien zich voor de onmogelijke taak gesteld binnen deze onrust hun medewerkers gemotiveerd en betrokken te houden. Hoe kan je leidinggeven en echte beslissingen nemen als gronden, motieven en bronnen continue veranderen. Hoe kan je rust en transparantie bieden aan anderen, als je daar juist zelf zoveel behoefte aan hebt. Hoe kan je naast het boeken van resultaten, zingeving integreren in je werk.  We weten vaak hoe we het niet willen en veel minder vaak hoe we het wél willen.
Zo kan het gebeuren dat we de regie over ons leven dreigen te verliezen. Het gevoel hebben met lege handen te staan en meegenomen worden in de waan van de dag, hopend dat we er heelhuids uitkomen.

Deze tijd vraagt om leiders die moedig genoeg zijn om een nieuw soort leiderschap in de wereld te brengen. Waar gaat het jou werkelijk om. Wat zijn essentiële waarden. Hoe word en blijf je authentiek.
De trainingen die wij aanbieden kenmerken zich door diepgang en toepasbaarheid. Ze gaan over het combineren van kracht en compassie.
Leiderschapstrainingen worden gecombineerd met coaching on the job, praktische opdrachten en de implementatie van intervisie.
Onze leiderschapstrainingen zijn incompany en worden met behoud van de kernwaarden toegepast op de vragen en problemen van de opdrachtgevers.

Authentiek Leiderschap

Verbindend Leiderschap

Operationeel Leidinggeven