Wie zijn

Over ons

Ria Middelham en Anton van der Burgh hebben beiden ruime ervaring in het trainerschap en docentschap en beschikken over een zeer gevulde gereedschapskist. Ook beschikken wij over een ruim netwerk van trainers, coaches en acteurs wat het effectief omgaan met specialistische vragen bevordert. Wij zijn Duende.

Ria Middelham

                     

Sinds 1990 werk ik als trainer, supervisor en coach en ben inmiddels expert in trajecten voor leidinggevenden op alle niveau’s. Bedreven in het maken van de vertaalslag van visie, beleid en theorie naar de dagelijkse praktijk. Direct, helder en geinspireerd om het beste in iemand naar boven te halen.

Van jongs af aan heb ik een passie voor muziek. Ik ben een levensgenieter en heb door de jaren heen geleerd vitaliteit en levenslust samen te laten komen met het wezen van de dingen, de kern van de zaak.

Het leven kent zeker weten ook een donkere kant en ook die heb ik leren kennen. Voor een groot deel heb ik het “the hard way” geleerd. Dat heeft me zowel mild als taai gemaakt.

Waar ik het voor doe is het moment dat je door de misère het licht weer kan zien, wanneer er weer ruimte is voor humor. Het kippenvel moment. In de flamenco noemt men dat de Duende.

Binnen “Levenswijs” kan ik mijn liefde voor muziek en de liefde voor het leven en mensen laten samensmelten. Iedereen heeft een verhaal. Die verhalen gaan helaas vaak verloren. Het luisteren naar de verhalen van oude mensen is op zich al vervullend. Het werken met jonge mensen heeft mijn hart. Zoeken naar een manier om de wijsheid uit deze verhalen en de essentie van wat iemand is te laten voortleven in een kunstvorm en dat samen met jongeren vorm te geven, is mijn passie in dit project.

Mijn ervaring:

Mijn loopbaan heeft tot nu toe altijd twee sporen gevolgd. Enerzijds als docent, coach en trainer. Ik heb vele individuen en groepen begeleid op het terrein van Persoonlijke Ontwikkeling, Leiderschapsontwikkeling, veranderingsprocessen, diversiteit, communicatie en teamcoaching in grote en kleinere organisaties. Anderzijds als muzikant. Ik heb muziekprojecten en musicals gemaakt, begeleid en uitgevoerd. Als koordirigent heb ik zowel grote als kleine meerstemmige koren gedirigeerd. Als uitvoerend muzikant heb ik in zeer diverse bands en groepen gespeeld, zowel met eigen werk als covers. Op dit moment richt ik me grotendeels op de meerstemmige volksmuziek. Van jongs af aan schrijf ik liedteksten en hou van de taal die de snaar kan laten trillen.

Mijn kwaliteit:

Mijn kracht ligt zowel in de inspiratie als in het concreet maken. Ik weet wat ik wil en ik weet wat ik kan en wil dat graag in de wereld zetten. Ik doe dat graag met anderen samen. Dat maakt het beter. Plezier hebben vind ik ook heel belangrijk. Het is een uitdaging om me steeds weer te begeven op onbekend terrein. Het avontuur lonkt altijd.

Opleiding:

Voortgezette Opleiding, 1ste graad bevoegdheid onderwijs beroepsgerichte vakken SPO, Supervisie, Beleids- en organisatiekunde, ITIP (Instituut Toegepaste Psychologie), Train de trainers, Spiral Dynamics, Het behandelen van Collectieven, Systemisch werken, MBTI, Bandcoaching, Muziek en zang lessen. 

 

Anton van der Burgh

                                                                                                                                                           

 

 

                                              Duende